اگر به صورت سنتی ساختمان تخریب شود از دستگاه هیلتی و از بالا به پایین و در صورت استفاده از ابزار قوی تخریب، از بیل مکانیکی استفاده می شود. در انتها در تخریب خانه قدیمی فلزی، تیرآهن های سقف جداسازی می شوند.
مهمترین عامل تعیین قیمت تخریب ساختمان حجم پروژه است. تخریب بیشتر یعنی نیروی کار بیشتر و حمل نخاله ساختمانی بیشتر و در نتیجه قیمت بالاتر. همچنین سختی کار مستقیماً بر روی قیمت تخریب ساختمان اثرگذار است. به عنوان مثال تخریب سقف رابیتس بندی شده و گچ کاری شده بسیار سختتر از تخریب کف پارکت آرتا است. در صورتی تخریب ساختمان به صورت عمده باشد یعنی کل ساختمان باید تخریب بشود معمولاً قیمت تخریب ساختمان به صورت حجم ساختمان و بر اساس متر مکعب تعیین میشود. در این حالت از حاصل ضرب طول و عرض و ارتفاع ساختمان قیمت تخریب ساختمان تعیین میشود.
با توجه به افزایش وزن نخاله ها متناسباً هزینه جابجایی در طبقات و حمل نخاله با ماشین بالاتر میرود. با توجه به این توضیحات پر واضح است که قیمت تخریب دیوار دو طرف دوغاب گرانترین حالت ممکن است. همچنین از آنجایی که تخریب دیوار کاذب مانند کناف بسیار ساده به نظر میرسد اما تخریب غیر اصولی آن میتواند منجر به خسارت به سقف یا کف ساختمان شود. همچنین برای تخریب دیوار پارتیشن ام دی اف بهترین راه باز کردن پیچ و مهره مابین پارتیشن هاست. پارتیشن ام دی اف به صورت پازلی در یکدیگر قرار گرفته اند که برای باز کردن آن نیاز به مهارت خاصی است.
ساعت ۱۹:۴۵: منزل حسین عبدالباقی دچار آتشسوزی شد که هنوز جزئیات آن در دسترس نیست.[۴۵]
هزینه تخریب ساختمان به جنس و متراژ دیوار نیز بستگی دارد، هر چه متراژ دیوار بیشتر باشد مسلماً قیمت تخریب ساختمان بالاتر است، همچنین قیمت تخریب دیوار بتنی با دیوار آجری متفاوت است.
↑ «۲۴ ساعته بودن آواربرداری از حادثه متروپل آبادان». خبرگزاری صداوسیما. ۵ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
سید ابراهیم رئیسی در روز جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ از محل حادثه بازدید کرد. و همچنین به منزل خانوادهٔ جلیلیان رفت و فوت پدر و دو فرزند خانواده را تسلیت گفت.[۱۰۰]
↑ «صدور دستور قضایی بررسی علت ریزش ساختمان "متروپل" آبادان». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۳.
کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت ساختمانی صاد میباشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.
↑ «چندین کشته و دهها مجروح در پی ریزش ساختمان «متروپل» در آبادان». العربیه فارسی. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخشهای شرح حادثه ۱.۱ گاهشمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتمالانبیاء و ریزشهای مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارتها تغییر وضعیت زیربخشهای خسارتها ۷.
[۸۷] همچنین اموال حسین عبدالباقی برای جبران خسارات مالی حادثه مسدود شده است.[۸۸]
متراژ بنای اصلی ساختمان رابطه ی مستقیمی با زمان و هزینه تخریب داره و واضحه که برای ساختمان های بزرگتر قیمت تخریب ساختمان بیشتره.
سایمون ساختمان در تهران شرکلیف (سفیر انگلیس در تهران) در توئیتی نوشت:[۱۰۳]
Comments on “Indicators on تخریب ساختمان در تهران You Should Know”